Referenciák:

Céginformáció

A "K+F" Kutatás-fejlesztési Tanácsadó Központ Kft. célja, hogy ügyfelei maximális megelégedettségére törekedve módszertanilag megalapozott megoldásokat nyújtson a felmerült műszaki és közgazdasági problémák megoldásához, és elősegítse ügyfelei számára, hogy termékeik, technológiájuk, szervezetük és a működés finanszírozása versenyképesebb legyen.

Főbb tevékenységi körök:

 • pályázati tanácsadás, és ehhez kapcsolódó dokumentációk összeállítása,
 • 

saját fejlesztési projektek szervezése, menedzselése,


 • alkalmazott kutatás-fejlesztés, innovációs fejlesztések.


Küldetés:

A cég minden erőforrásával, munkatársai szaktudásával és tapasztalataival igyekszik elősegíteni ügyfelei számára, hogy elérjék üzleti célkitűzéseiket.

Célkitűzések:


 • A stratégiai szemléletű vállalatok és önkormányzatok vezetését ügyfélközpontú, professzionális tanácsadási szolgáltatásokkal segíteni.


 • Meghatározó szerepet betölteni az ipari beruházásokhoz, innovációs fejlesztésekhez és a munkahely-teremtésekhez kapcsolódó pályázati tanácsadás terén.


 • Elősegíteni a legkorszerűbb módszerek elterjesztését az üzleti tervezés, a versenyképesség javítását célzó fejlesztési stratégiák kidolgozása és a versenyképes termékfejlesztés terén.


 • Speciális szakértői szolgáltatásokat nyújtani a fejlesztési projektek tervezéséhez, elősegíteni az optimális finanszírozási szerkezet kialakítását, és a fejlesztések előírt hatásidőre, adott költségkereteken belüli megvalósítását.


 • Biztos megélhetést, folyamatos előrelépési lehetőséget és megfelelő munka-körülményeket biztosítani mindazon munkatársainknak, akik elkötelezettek a cég iránt, tudásának és szorgalmának legjavát adva végzik feladatait és elősegítik az üzleti céljaink elérését.


A "K+F" Tanácsadó Központ Kft. 2004 óta rendelkezik ISO 9001:2002 szerinti minőségbiztosítási tanúsítvánnyal ("Fejlesztési tervek kidolgozása, pályázatírás és tanácsadás), valamint 2005 óta az Országos Pályázati minősítő Testület által tanúsított pályázatíró/tanácsadó/pályázatmenedzselő cég.


A minőségpolitika alapelvei:

 • maximális alkalmazkodás a vevői igényekhez


 • a vevőknek nyújtott szolgáltatások folyamatos továbbfejlesztése


 • munkatársak folyamatos továbbképzése, a megújuló vevői igényeknek és a módszertani fejlődés követelményeinek megfelelően,


 • a munkakörnyezet és a munkafeltételek folyamatos tovább fejlesztése


 • a belső minőségbiztosítási rendszer követelményeinek mindenkori figyelembe vétele, betartása és alkotó módon való továbbfejlesztése.


A cég minden főállásos munkatársa és külső szakértője elkötelezett abban, hogy hosszútávon biztosítsa a cég eredményes működését, fenntartsa és ápolja a cég jó hírnevét, javítsa a cég, és ezen belül saját munkájának eredményességét.

Tevékenység jellemzői:

A cég 1992-ben alakult, az elmúlt közel húsz év alatt a megbízóink - köztük számos önkormányzat - számára több mint 900 nyertes pályázatot dolgoztak ki különféle kormányzati támogatások elnyeréséhez, és sikeresen közreműködtek a támogatások folyósításához szükséges szakértői munkákban is.

A cég megbízói elsődlegesen gazdálkodó szervezetek, a pályázatkészítés terén szerzett széleskörű tapasztalatok azonban az önkormányzatok számára is jól hasznosíthatók: megbízóinknak mostanáig közel kettőszázötven milliárd forint vissza nem térítendő támogatást és fejlesztési adókedvezményt sikerült megszerezni, a pályázatokon kívüli pénzforrások megszerzéséhez pedig széleskörű banki kapcsolatrendszert sikerült kialakítani, ami lehetővé teszi a legkedvezőbb finanszírozási forrásszerkezet kialakítását a megbízók számára.

Cégünk a pályázati tanácsadáson túlmenően fejlesztési projektek szervezésével is foglalkozik, a koncepciótól a finanszírozási források biztosításáig sikerdíjas konstrukcióban.A fejlesztési projektekhez kapcsolódó pályázatokhoz is teljes körű dokumentációs ügyintézést nyújtunk, mely magában foglalja a fejlesztési ötlettől kezdve az elnyert támogatás folyósításához előírt teljesítési jelentések összeállítását és a közbeszerzések lebonyolítását is.

Társadalmi szerepvállalás:

A professzionális szakértői munka elősegítése érdekében a cég (ill. egyéni tagság esetén annak ügyvezetője) számos szakmai szövetségnek tagja (Joint Venture Szövetség, Menedzserek Országos Szövetsége, Magyar Innovációs Szövetség, Magyar Minőség Társaság, Magyar Outsourcing Szövetség, Megújuló Energia Szövetség, Informatikai Vállalkozások Szövetsége, Gépjárműgyártók Szövetsége, Járműalkatrész-gyártók Szövetsége, Magyar Megújuló Energia Szövetség, Magyar Szállodaszövetség, stb.).

A Kutatás-fejlesztési Tanácsadó Központ Kft. tagja a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának, emellett több külföldi kamarának, és aktívan részt vesz ezek szakmai munkájában.

Anyagi lehetőségeihez mérten igyekszik hozzájárulni minden olyan közösségi célkitűzéshez, amely az üzleti szféra támogatására szorul. Ezek közé tartozik a művészet, a kultúra, és a különféle karitatív tevékenységek. Hisz abban, hogy a társadalmi szerepvállalással segíteni tud egy-egy problémát megoldásában. Különösen fontosnak tartja a társadalom nehéz helyzetben lévő, hátrányos helyzetű tagjainak megsegítését. A cég minden lehetséges módon támogatja a karitatív célkitűzéseket, melynek részeként igyekszik minden alapítványi megkeresést támogatásban részesíteni. Évente több millió forinttal segíti a non-profit, innovatív és szociális célú szervezeteket, köztük elsősorban a nehéz helyzetű ill. beteg gyermekek megsegítésével foglalkozó alapítványokat

Összefoglaló adatok

Cég neve: K+F" Kutatás-fejlesztési Tanácsadó Központ Kft.

Adószáma: 11104634-2-41

Alapítás éve: 1993

Alapítók: 100 %-ban magyar magánszemélyek, főtulajdonos az ügyvezető igazgató       

A cég székhelye: 1054 Budapest, Hold u. 29.        

Székesfehérvári iroda: 8000 Székesfehérvár, Kadocsa u. 3/A  Telefon és fax számok:Budapesti iroda: 36-1-354-2250, 36-1-354-2251, 36-1-354-2259  /fax/         Székesfehérvári iroda: 36-22-327-940, 36-22-327-939, 36-22-327-595 / fax/        Ingyenes zöld szám: 36-80-204-327 /telefon és fax/    Honlap: www.consultingcenter.hu    


Központi E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.                            

Ügyvezető igazgató: Dr. Lőrincz Sándor

tiszteletbeli egyetemi tanár, címzetes főiskolai tanár, a műszaki tudomány kandidátusa, közgazdaság-tudományi egyetemi doktor, műszaki egyetemi doktor, okl. gazdasági mérnök, okl. gépészmérnök.

 

JoomShaper